Wat personal training bij ons in houd is het volgende:
  • Persoonlijke training op jou gericht
  • Samen haalbare doelen stellen in (kleine) stappen
  • Voedingsadvies op maat (voor langer termijn)
  • Beginnen met een 0 meting
  • Betaalbaar en realistisch
Wat bij veel mensen gebeurd is dat ze met personal training het roer helemaal omgooien. De voeding word totaal veranderd en het sporten gebeurd zo veel en vaak mogelijk. Binnen een half jaar is het gewenste resultaat behaald. Maar daarna vervalt dit weer. Waarom? Omdat de levensstijl tijdelijk was en onhaalbaar op de lange termijn. Dit is dus precies wat wij niet willen. Het is korttermijn denken en je investering en fysieke inspanning ben je naar een jaar dus kwijt. 


Wij werken met een gepast training schema wat realistisch is voor jou en ook haalbaar blijft. Daarnaast werken we met een op jou maat gemaakt voedingsadvies. Wat inhoud dat we per persoon kijken wat goed voor je is en ook realistisch blijft, je word bij ons dus geen konijn. Er moet en balans zijn in gezond leven en daarbij op je eigen manier genieten van je leven.

Na de personal training kan je makkelijk aansluiten bij één van de groepslessen. Dit zodat het betaalbaar blijft en je toch door kan gaan waar je mee bezig was. Op deze manier krijg je nog steeds les van je personal trainer maar dan in groepsverband.