Daan Verschure

Hoi hoi,

Ik ben Daan Verschure en ben zelf rond 2006 in aanraking gekomen met Krav Maga. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en trainingsuren gemaakt. In 2018 ben ik instructeur geworden en toen ben ik Krav Maga Oosterhout gestart.

Naast Krav Maga heb ik ook Boksen, Kickboksen en MMA gedaan. In het verleden heb ik ook verschillende boks en kickboks lessen gegeven, momenteel geef ik naast Krav Maga ook nog Cardio Kick en Boks lessen voor volwassenen. Ook geef ik veel les in zelfverdediging en sociale weerbaarheid aan kinderen en jeugd.

Het andere iets willen leren vond ik altijd al leuk en kwam in mijn opleiding als Pedagogisch Medewerker en Onderwijs Assistent ook veel aan bod. Dit neem ik ook mee tijdens de lessen en de benadering naar mijn leden toe. Ik wil dat iedereen op zijn/haar eigen niveau traint. Of je nu voor het eerst komt met geen ervaring in zelfverdediging/vechtsport of dat je nu al jaren mee draait. De sfeer moet goed en veilig zijn voor iedereen, dan leert iedereen het beste.

De kwaliteit van mijn lessen is waar ik voor sta en moet altijd goed zijn en blijven. Hiervoor zal ik me ook altijd voor in zetten en mezelf  blijven ontwikkelen!

Tjeu de Lange

Hallo,

Ik ben Tjeu de Lange en heb zelf veel ervaring met het aanbieden van cardio en boks trainingen.

Ik ben in 2012 in aanraking gekomen met boksen in mijn sportopleiding en wist toen al dat ik andere mensen hierin les wilde geven. Naast de sportopleiding heb ik mijn Fitness master opleiding en personal training opleiding afgerond. Hierdoor weet ik goed het boksen te combineren met verschillende kracht oefeningen waardoor het hele lichaam getraind wordt.

Mijn missie is dat iedereen op zijn of haar niveau kan trainen op een verantwoorde leuke en goede manier. Met mijn enthousiaste coachende praat tijdens de les probeer ik bij iedereen het uiterste uit zichzelf te halen waardoor jij met een goed getraind lichaam weer naar huis gaat.

Daarnaast vind ik dat de kwaliteit van de lessen altijd goed moet zijn. Daarom sta ik altijd open voor feedback en probeer ik mezelf nog steeds te ontwikkelen als trainer, met als uitgangspunt dat de lessen dan nog beter worden.

Ik hoop je snel te zien in onze lessen!