Daan Verschure

Hoi,

Ik ben Daan Verschure en ben Gym Oosterhout in 2012 gestart. Ik ben altijd een sportief typ geweest die veel en hard traint en altijd beter wil worden. Ik ben rond 2000 in aanraking gekomen met zelfverdediging en ben dit later zelf gaan geven. Naast Krav Maga (zelfverdediging) heb ik ook boksen, kickboksen, MMA en nog andere vechtsporten beoefent. Krav Maga ben ik in door gegaan omdat mij dit het meeste aanspreekt en het beste bij mij past qua insteek en mentaliteit.

Het andere iets willen leren vond ik altijd al leuk en kwam in mijn opleiding als Pedagogisch Medewerker en Onderwijs Assistent ook veel aan bod. Dit neem ik ook mee tijdens de lessen en de benadering naar mijn leden toe. Ook mijn ervaring als Manager helpt mij in mijn manier van les geven. Ik geloof in “positive approach”. De sfeer moet goed en veilig zijn, dan leert iedereen het beste. De kwaliteit van mijn lessen is waar ik voor sta en moet altijd goed zijn en blijven. Hiervoor zal ik me ook altijd voor in zetten en mezelf  blijven ontwikkelen.

Ik hoop je snel eens te zien tijdens 1 van de lessen!

Met sportieve groet,

Daan Verschure

Bram Snell

Hallo ! Ik ben Bram Snell en 35 jaar oud. Sinds 2019 ben ik aan de slag gegaan als personal trainer en tevens verzorg ik de lessen Cardio Kick en Boks en Circuit training bij Gym Oosterhout. Van jongs af aan ben ik al bezig met sport, in mijn jeugdjaren voetbalde ik op het hoogste niveau in de zaal. Daarnaast ben ik een fanatiek hardloper en helemaal weg van survivalruns, in de kou, regen, sneeuw of met 30 graden, lekker buiten klimmen en klauteren. Maar het mooie aan sport is dat er zoveel diverse mogelijkheden zijn. Zelf ben ik altijd bereid om een potje te squashen, een krachtronde circuit training, of helemaal tot het gaatje te gaan met Cardio boksen, trx’n al dan niet in combinatie met kettlebells.

Sinds 2019 ben ik mezelf gaan ontwikkelen als peronal trainer en heb ik de fitness trainer A opleiding afgerond en ben ik in de afrondende fase voor B. Daarnaast volg ik nog de opleiding tot voedingsconsulent.

Ik ben een sociale en vriendelijke jongen en altijd in voor een praatje. De nodig humor en gezelligheid staan bij mij hoog in het vaandel, ik hoop dan ook dat iedereen de trainingen als leuk ervaren maar ook zeker helemaal tot het uiterste kunnen gaan. Nogmaals gezelligheid vind ik belangrijk maar tijdens de trainingen gaan we kei hard werken.

Het doel van mijn les is om iedereen maximaal te laten trainen op zijn of haar niveau en dat iedereen tevreden en voldaan weer naar huis kan gaan.

Met de personal training zullen we samen een juiste training op maat maken, dat kan zijn om af te vallen, aan te komen, sterker worden of gewoon een stok achter de deur om lekker te knallen!

Al met al heb ik hier super veel zin in en hoop jullie snel te zien in een van mijn lessen of tijdens een peronal training!

Tot snell:) !